II. JÁSZKUN VOLÁN-GENERÁL SERVICE KUPA VÉGEREDMÉNYEI

 

1999 korosztály 2000 korosztály 2001 korosztály 2002 korosztály 2003 korosztály
helyezés csapat csapat csapat csapat csapat
1 DEBRECENI OLASZ FS DEBRECENI OLASZ FS DVTK  GÖRÖG FS NAGYDOBOS BÉKÉSCSABA
2 RÁKÓCZIFALVA DVSC LOKI FS DUNAÚJVÁROS SZOLNOKI MÁV SOLT
3 SZOLNOKI MÁV SZOLNOKI MÁV FEHÉR KISE FTC ZÖLD DEBRECENI OLASZ FS
4 DUNAÚJVÁROS SZANDA FOCISULI SZOLNOKI MÁV  FEHÉR VASAS TÖRÖKSZENTMIKLÓS
5 DVTK SZOLNOKI MÁV KÉK SZOLNOKI MÁV  KÉK FTC FEHÉR SZOLNOKI MÁV
6 JÁSZKÍSÉR NAGYKÖRŰ FTC MEZŐTÚR DVSC LOKI FS
7 GÖRÖG FS NAGYDOBOS TÓSZEG HSZATAK SZENTES NAGYKŐRÖS ZAGYVARÉKAS
8 KARCAG   RÁKÓCZIFALVA SZOLNOKI MÁV B MONOR
9 BVSC A   TÖRÖKSZENTMIKLÓS BESENYSZÖG TÖRTEL
10 BVSC B   HIRÖS-ÉP KECSKEMÉT SZÉCHÉNYI DSE NAGYKŐRÖS
11 SOLTVADKERT   SZANDA FS   HIRÖS-ÉP KECSKEMÉT
12 FEGYVERNEK   HARTA   MEZŐTÚR
13 TÓSZEG   SZOLNOKI MÁV B   KARCAG
14     BESENYSZÖG   BESENYSZÖG
15     FEGYVERNEK   SZÉCNÉNYI DSE
16    

FEGYVERNEK B

  SZOLNOKI MÁV
Több mint hatvan csapat ifjú focistája küzdött egymással a II. Jászkun Volán-General Service ifjúsági labdarúgó tornán Szolnokon
 
A tavalyi év hagyományteremtő szándékát követve idén ismét megszervezte a 100. évfordulóját ünneplő Szolnoki MÁV FC utánpótlás szakosztálya a Jászkun Volán-General Service ifjúsági labdarúgó tornát a hétvégén. Az ország minden részéből érkeztek csapatok, számos fővárosi egyesület és több NB1-es is részt vett a tornán. Jász-Nagykun-Szolnok megyéből 10 település ifjú sportolói rúgták a labdát.
 
A két napos rendezvényen több mint hatszáz fiatal tehetség küzdött meg egymással öt korosztályban. Június 19-én, szombaton a 10-11 évesek léptek pályára a Véső úton, ahol 20 csapat küzdelmeit követhették a résztvevők. Debreceni győzelmeknek tapsolhattak a szurkolók, ahol a hazai Szolnoki MÁV FC csapatai az előkelő 3. helyen végeztek. Másnap 42 csapat 7-8-9 éves focistái harcoltak a kupáért, amit Békéscsaba, Görög Focisuli Nagydobos és Diósgyőr csapatai szereztek meg, 8 éveseknél 2. és a 9 éveseknél 4. helyen végeztek büntetőkkel a hazaiak .
Vasárnap már nem volt olyan kegyes az időjárás a résztvevőkhöz, mint szombaton, de akik végig kitartottak, azok egy rendkívül küzdelmes, sok tehetséges gyermeket felvonultató tornát láthattak.
A rendező Szolnoki MÁV FC csapatai kiválóan teljesítettek, hiszen mind az öt korosztályban az első ötben végeztek.
A torna első napján az eredményhirdetésen az érmeket Bontovics Ferenc, a Szolnoki MÁV U15-ös csapatának vezetőedzője és Lengyel Béla, a Szolnoki MÁV FC NB I-be feljutott csapatának ifjú tehetsége adták át.
A második napon Ferencz Gábor a Szolnoki MÁV FC tulajdonosa, Pető Zoltán, Balogh Pál, Antal Gábor, Kotula László a Szolnoki MÁV FC NB1-es csapat tagjai is népszerűsítettek, Szabó Istvántól, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármesterétől, a JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség elnökétől és Sokvári Bélától, a Szolnoki MÁV FC ügyvezetőjétől vették át az érmeket és a különdíjakat a fiatalok.  
 
Szolnoki különdíjasok:
 
1999: Legjobb játékos: Tokaji Nándor.  2000: Legjobb kapus: Kiss Zalán, legjobb hazai Vígh Ádám.  2001: Gólkirály: Deli Mihály, Legjobb hazai játékos: Mihályi Márkó, legjobb játékos : Ángyán Richárd.
2002: Legjobb kapus : Haris Ádám, legjobb hazai játékos Galó Áron, Legjobb játékos: Sápi Domán. 2003: Legjobb Hazai Deli Merse. 
 
 
Különösen példaértékű a jelenlegi helyzetben az, hogy a tavalyi támogatók idén is kiálltak a rendezvény mellett és anyagi, tárgyi hozzájárulásaikkal segítették a Szolnoki MÁV FC utánpótlás nevelés hírnevének öregbítését.

Képek: II.JÁSZKUN VOLÁN KUPA KÉPEI menüpontban

Összesített eredmények a II.JÁSZKUN VOLÁN KUPA VÉGEREDMÉNY menüpontban tekinthetők meg. 

Köszönjük a csapatoknak, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Melyik csapatunk jut az első hat közé az Interligában?
2000
2001
2002
2003
Mindegyik